Miért élünk? Azokért a pillanatokért…

És mi szeretnénk a lehető legtöbb embernek olyan pillanatot adni! Olyan pillanatot, ami örökre megmarad, amire azt mondja, hogy na az ilyenekért érdemes élni! 

A cégünk fő csapásvonala a mérnöki tevékenység (ha kíváncsi vagy ránk: etalontools.hu), de 2016-ban útjára indítottunk egy igazi “szerelemgyerek” vállalkozást, nevezetesen a teslaelmeny.hu -t. Ezt nagyon nem gondoltuk túl: csupán azért vettünk 1 Tesla model  S-t, mert nagyon szimpatikusnak találtuk Elon Musk gondolkodásmódját és egy külföldi “élményvezetés” alkalmával azonnal beleszerettünk az autóba. Aztán a “master mind”- os barátaink és az online katapultos srácok segítségével kidolgoztunk egy üzleti modellt,  ami működőképesnek bizonyult. Ennek nyomán vettünk még 3 Teslát és ezzel párhuzamosan 2018-ban beindítottuk a tiltottelmeny.hu-t.
 

Látva,  hogy az emberek többsége a technikai újdonságok mellett ragaszkodik a hagyományos dolgokhoz beszereztünk egy nagyon izgalmas belsőégésű motorral szerelt autót is, így már ki tudjuk elégíteni szinte minden “autóbolond” élményéhségét. 🙂

A fejlődés egy Porsche Taycan Turbo és egy Tesla Model S Plaid rendelésével folytatódik, amik 2022 tavaszától fognak mosolyt csalni a Vendégeink arcára.

 
Mottónk: élmenyt adunk,  mosolyt kapunk. 🙂