Ajándékkártya megrendelés

  Bankkártyás (Braintree) fizetés esetén:
  Írd be alul a megfelelő helyre a bankkártya adataidat:

  • A bankkártya szám beírásánál ne használj szóközt és kötőjelet.
  • A CVV kód a bankkártya hátulján az aláírás mező jobb oldalán található 3 vagy 4 számjegyből álló kód.
  • A bankkártya érvényessége – legtöbb esetben az első oldalon található a bankkártya szám alatt.
  • Mi az ajándékkártya?

  Az ajándékkártyával megajándékozhatod szeretteidet/kollégáidat/üzleti partnereidet egy élményvezetéssel, amit az átvételtől számított 12 hónapon belül bármikor felhasználhat az általunk kijelölt helyszíneken.

  *** Ajándékkártyát magadnak is vásárolhatsz *** ha úgy érzed, hogy megérdemled 🙂

  • Mi történik a megrendelés után?
  • Kiegyenlíted a kiválasztott csomag ellenértékét.
  • Elküldjük a számlát emailben.
  • Ha megvan a kiválasztott időpont felhívsz bennünket és rögzítjük a naptárban.
  • Amennyiben nem Te használod fel az ajándékkártyát, akkor értelemszerűen  az ajándékozott féllel fogunk egyeztetni.
  • Egyeztetés után emailban küldünk egy meghívót amiben láthatod a pontos dátumot, helyszínt és az instruktoraink elérhetőségeit.
  • Szeretettel várunk a helyszínen 🙂
  • Hogyan tudja az ajándékozott felhasználni a kártyát?

  A kártyán szereplő elérhetőségek egyikén felveszi velünk a kapcsolatot, és helyszínt, illetve időpontot egyeztetünk.

  • Mennyi idő, mire kipostázzuk az az ajándékkártyát?

  Amennyiben a számla ki van egyenlítve (kártyás vásárlás esetén egyből, átutalásnál banktól függ és hogy mikor utalsz), azonnal fel szoktuk adni a kártyát elsőbbségivel. 15:00-ig tudunk feladni levelet, így ha például 16:00-kor vásárolsz, akkor már csak másnap reggel tudjuk feladni. Az összeg kiegyenlítése után 1-3 munkanapon belül megérkezik az ajándékkártya a megadott címre.

  • Személyesen is átvehető az ajándékkártya?

  Igen, személyesen is átvehető a nyíracsádi irodában. Amennyiben nem tudod személyesen átvenni, de meg szeretnéd azonnal kapni, el tudjuk küldeni pdf formátumban is azonnal, ha kéred tőlünk emailben vagy telefonon.

  • Ha az ajándékozott igénybe venné a videó készítését, megteheti?

  Igen, a helyszínen nyugodtan jelezze a kollégának és bekapcsolja a kamerát. A videó díjának kiegyenlítése a helyszínen is lehetséges.

  • 100% adatbiztonság

  Az adataidat a megbízható tárhelyszolgáltató biztonságos szerverén, titkosítva tároljuk és nem adjuk ki, nem adjuk el senkinek.

  Azaz miattunk nem fogják szétspam-elni e-mail fiókod. Egyébként a nálunk tárolt adataidat bármikor kikérheted, illetve kérheted az adataid azonnali törlését is.

  • 100% pénzvisszafizetési garancia

  A szolgáltatásunkra az alábbi garanciát vállaljuk: amennyiben a vásárlást követő 30 napig nem vagy teljesen elégedett és nem vagy 100%-ig meggyőződve arról, hogy minden fillért megért az ára, csak írj egy e-mailt a lenti e-mail címre, és 3 munkanapon belül visszautaljuk a pénzt a számládra.illetve kérheted az adataid azonnali törlését is.

  • 100% biztonságos vásárlás

  Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. Ez az oldal viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég leinformálható, fizetési szolgáltató partnerünk a Braintree. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiókod tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

  • Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

  Ha azon gondolkozol, hogy biztonságos-e bankkártyával fizetni, akkor itt van 3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul, ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.

  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlás valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.

  2. Alapvetően szolgáltató cég vagyunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízol bennünk. Ezért hülyék lennék eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megjelenni a sajtóban? Hogyan ajánlanál bennünket a barátaidnak, ha lenne egy pici gyanú is velem szemben? Sehogy.

  Ezért mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess az oldalunkon:

  SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat, a PCI DSS követelményeknek megfelelünk és le is ellenőriztek minket. Jelenleg ez a legmagasabb fokú biztonsági előírás, amit előírnak a bankkártya szolgáltatók és ez az oldal mindnek megfelel.

  3. A fizetési szolgáltatónk a Braintree, ami a Paypal egyik alvállalkozása. A PayPal ahogy minden bizonnyal Te is tudod, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub.

  Szerinted, ha ilyen nagynevű cégek használják ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

  • Csak bankkártyával lehet fizetni?

  Nem, tudsz átutalással is. De a bankkártyát jobban szeretjük.

  A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

  Manapság már minden bankszámla mellé adnak bankkártyát, amivel lehet online vásárolni.

  • Segítségre van szükséged?

  Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj e-mailt a info@fuligszaj.hu-ra.