Rólunk

Miért élünk? Azokért a pillanatokért...

És mi szeretnénk a lehető legtöbb embernek olyan pillanatot adni! Olyan pillanatot, ami örökre megmarad, amire azt mondja, hogy na az ilyenekért érdemes élni!

A cégünk fő csapásvonala a mérnöki tevékenység (ha kíváncsi vagy ránk: etalontools.hu), de 2016-ban útjára indítottunk egy igazi „szerelemgyerek” vállalkozást, nevezetesen a teslaelmeny.hu -t. Ezt nagyon nem gondoltuk túl: csupán azért vettünk 1 Tesla model  S-t, mert nagyon szimpatikusnak találtuk Elon Musk gondolkodásmódját és egy külföldi „élményvezetés” alkalmával azonnal beleszerettünk az autóba. Aztán a „master mind”- os barátaink és az Online Katapultos srácok segítségével kidolgoztunk egy üzleti modellt,  ami működőképesnek bizonyult. Ennek nyomán vettünk még 3 Teslát.

Látva,  hogy az emberek többsége a technikai újdonságok mellett ragaszkodik a hagyományos dolgokhoz beszereztünk egy nagyon izgalmas belsőégésű motorral szerelt autót is, így már ki tudjuk elégíteni szinte minden „autóbolond” élményéhségét. 🙂

Azóta bővült a flottánk egy Porsche Taycan Turboval (fuligszaj.hu/porsche), a fejlődés pedig egy Tesla Model S Plaid (teslaelmeny.hu/plaid) rendelésével folytatódott, amelyek 2023-tól csalnak mosolyt a Vendégeink arcára.

Mottónk: élmenyt adunk,  mosolyt kapunk. 🙂

A csapat

DSC09291-Egon-Etalon-Tools-v2-1
Bálega Egon
Ügyvezető/Társtulajdonos
 
DSC09220-Zsolti-Etalon-Tools-v3
Gugg Zsolt
Ügyvezető/Társtulajdonos
Szeles_Fruzsina_Etalon_Tools
Széles Fruzsina
Kapcsolattartás
Molnar_Orsolya_Etalon_Tools
Molnár Orsolya
Kapcsolattartás
Virsinszki_Zoltan
Virsinszki Zoltán
Instruktor
Szarka_Norbert
Szarka Norbert
Instruktor
Szabo_Sandor_Etalon_Tools
Szabó Sándor
Marketing
Kaszas_Attila_Etalon_Tools
Kaszás Attila
Marketing