Miért élünk? Azokért a pillanatokért…

És mi szeretnénk a lehető legtöbb embernek olyan pillanatot adni! Olyan pillanatot, ami örökre megmarad, amire azt mondja, hogy na az ilyenekért érdemes élni! 

A cégünk fő csapásvonala a mérnöki tevékenység (ha kíváncsi vagy ránk: etalontools.hu), de 2016-ban útjára indítottunk egy igazi “szerelemgyerek” vállalkozást, nevezetesen a teslaelmeny.hu -t. Ezt nagyon nem gondoltuk túl: csupán azért vettünk 1 Tesla model  S-t, mert nagyon szimpatikusnak találtuk Elon Musk gondolkodásmódját és egy külföldi “élményvezetés” alkalmával azonnal beleszerettünk az autóba. Aztán a “master mind”- os barátaink és az online katapultos srácok segítségével kidolgoztunk egy üzleti modellt,  ami működőképesnek bizonyult. Ennek nyomán vettünk még 2 Teslát és ezzel párhuzamosan 2018-ban beindítottuk a tiltottelmeny.hu-t.
 

Látva,  hogy az emberek többsége a technikai újdonságok mellett ragaszkodik a hagyományos dolgokhoz beszereztünk egy nagyon izgalmas belsőégésű motorral szerelt autót is, így már ki tudjuk elégíteni szinte minden “autóbolond” élményéhségét. 🙂

Ezek után gondolkodtunk el azon, hogy praktikus lenne egybegyúrni a hagyományos,  a hibrid és az elektromos autók erényeit, amiket élménynapok formájában tennénk láthatóvá/érzékelhetővé a nagyközönség számára. Ezt az élménydózist fűszerezzük meg egy kis drónozással. Szóval mi is rendes ‘kisiparos”, dolgos emberek vagyunk,  akik szeretik az élményeket, annyival kiegészítve, hogy ezeket tovább is adjuk másoknak. 

 
Mottónk: élmenyt adunk,  mosolyt kapunk. 🙂