Adrenaline Day megrendelő oldal

  • Kiegyenlíted a beszállókártya ellenértékét
  • Emailben elküldjük a digitális beszálllókártyát
  • Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot időpontfoglalás miatt

Az összeg beérkezése után kollégáink azonnal elkészítik a névre szóló beszállókártyát és emailben elküldik neked.

Az adataidat a megbízható tárhelyszolgáltatónk biztonságos szerverén, titkosítva tároljuk és nem adjuk ki, nem adjuk el senkinek.
Azaz miattunk nem fogják szétspam-elni az e-mail fiókod. Egyébként a nálunk tárolt adataidat bármikor kikérheted, illetve kérheted az adataid azonnali törlését is.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. Ez az oldal viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég leinformálható, fizetési szolgáltató partnerünk a Braintree. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiókod tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj e-mailt a [email protected]-ra, vagy hívd a következő telefonszámot: 06 20 385 6573