Porsche Taycan Turbo élményautózás

Megrendelés

Kollégáink egyeztetnek veled és a megadott napon találkozunk.

Az adataidat a megbízható tárhelyszolgáltatónk biztonságos szerverén, titkosítva tároljuk és nem adjuk ki senkinek. Azaz miattunk nem fogják szétspamelni az e-mail fiókod. Egyébként a nálunk tárolt adataidat bármikor kikérheted, illetve kérheted az adataid azonnali törlését is.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. Ez az oldal viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég leinformálható, fizetési szolgáltató partnerünk a Braintree. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiókod tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

 

Ha felmerült benned bármilyen kérdés amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj e-mailt az [email protected]ra vagy hívd ügyfélszolgálatunkat a telefonszámon: 06 20 385 6573