Tartalomgyártó munkatársat keresünk:!

Az Etalon Tools Kft azonnali kezdéssel keres lelkes, kreatív, pályakezdő tartalomgyártó munkatársat.

Cégünk egyik profilja a fémforgácsoló szerszámok forgalmazása, ezen kívül Tesla Élményvezetéssel, BMW élményvezetéssel, és Honda Élményvezetéssel is foglalkozunk. A jövőben tervezünk bővülni a drónok és a virtuális valóság irányába is.

A tartalom marketinget fontosnak tartjuk, ezért mindenféle tartalom jól jön, legyen az szöveg, videó, kép vagy audio.

Amiben a segítséged kérjük:

  • Blogposztok megírása (legfontosabb feladat)
    Ezeket sok esetben angol oldalakról kell majd lefordítanod, ezért az angol tudás kiemelten fontos!
  • Termékleírások megszerkesztése
  • Social media posztok megtervezése és megírása az adott csatorna (Facebook, Instagram és YouTube) stílusához passzolóan.
  • Esettanulmányok összeállítása

Amit nyújtunk:

Folyamatos fejlődést (és ez most nem blabla): mivel minden nap valami fejlesztéssel, technikai újítással kapcsolatos cikket fogsz írni, ezért a tudásod és tájékozottságod napról napra nőni fog.
 
Sokszínűséget: hiszen a többféle iparágban tevékenykedünk, ezáltal naprakész leszel az autókkal kapcsolatos infókkal és a legújabb szerszámtrendekkel egyaránt.
 
Inspirációt: mi is szeretjük a kihívásokat és előfordul, hogy nem a megszokott módon csinálunk dolgokat, ezáltal a bennünket körülvevő Kollégák is picit más szemszögből nézik majd a világot. 🙂
 
És egy kis kalandot: elő fog fordulni, hogy egy-egy rendezvényre, forgatásra, kirándulásra Te is elkísérsz majd bennünket, így nem csak a foteledből fogod felfedezni a világot. 🙂
 

Várhatóan az esetek felében az általunk megadott témáról kell majd írnod, de az esetek másik felében ez teljesen rád lesz bízva.
Ezért olyan kollégát keresünk, aki magától is folyamatosan bújja a netet és kutatja az újdonságokat, akinek nem mi fogunk szólni, hogy nézd már, megkapta a Tesla a legújabb szoftverfrissítést, hanem már a saját oldalunkról fogunk értesülni róla magyarra fordítva, amit Te posztoltál ki. 🙂

Blog

Munkavégzés helye:

50% home office; 25% terep (bárhol az országban); 25% iroda (Nyíracsád)
Előny: ha beszélsz románul, és valamennyire képben vagy a weboldalak készítésével
 

Ha felkeltette az érdeklődésed az állás vagy ismersz valakit akit érdekelhet, kérlek oszd meg vele az infót. Lentebb találod a jelentkezés menetét:

Jelentkezési határidő: 2019.02.25. 20:00 óra

Várjuk videós önéletrajzod, a fizetési igényed és bármilyen referencia anyagot, ami lehet írás, blog, fordítás, videó, az [email protected]-ra! A videós önéletrajzban mindenképpen mondd el, hol élsz, hány éves vagy, mivel foglalkoztál idáig, esetleg mi a hobbid és miért tartod magad alkalmasnak erre a feladatra. Ha viszel bele egy kis kreativitást azt külön értékeljük. 🙂

További infókat a szolgáltatásainkról az alábbi oldalakon találsz:

www.etalontools.hu
www.teslaelmeny.hu
www.bmwelmeny.hu
www.hondaelmeny.hu