Tiltottelmeny/rolunk

Mit érdemes rólunk tudni?

A bmwelmeny.hu-t azért hoztuk létre (Egon és Zsolti), hogy ne csak kipróbálj egy autót, hanem egy életre szóló élménnyel gazdagodj. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy közúton bárki számára elérhetővé tesszük a BMW i8 élményvezetését, kaució nélkül.

Még 2015-ben eldöntöttük, hogy vásárolunk egy Tesla Model S-t, de akkor még nem gondolkoztunk azon, hogy üzleti modellt építsünk rá. Az ötlet Egon fejéből pattant ki egy beszélgetés közben 2016 nyarán, aztán elindult a lavina. Először mi is kipróbáltuk a Teslát és szerelem lett első látásra! Októberben eldöntöttük, hogy veszünk egyet és 2017-ben elindítjuk a Tesla élményvezetés projektet.

A „poén” vállalkozás komolyra fordult és ma már 3 Teslával, 3 instruktorral és 4 irodai munkatárssal dolgozunk azon, hogy felejthetetlen élményt szerezzünk az embereknek.

Egon korábban nem volt BMW fan, de a BMW i8 annyira megfogta az egyedi kinézetével, az innovatív technológiájával és a vezetési élményével, hogy úgy döntött, a Teslához hasonlóan ezt is át kell élnie másnak is, így kibővítettük a flottát egy ilyen „Batmobillal”.

Szeretnél egy felejthetetlen BMW élményben részesülni?

Akkor kattints a lenti gombra!

Csapatunk

Bálega Egon

Ügyvezető

Gugg Zsolt

Ügyvezető

Posta Tamás

Marketing

Hamzó Anita

Irodavezető, pénzügy

Szőke Judit

Kommunikáció, kapcsolattartás

Széles Fruzsina

Adminisztráció, kapcsolattartás

A bmwelmeny.hu a teslaelmeny.hu kistestvéreként született meg. Mindkét weboldalt a mérnöki tevékenységet folytató Etalon Tools kft működteti.

Adószám 25100750209
Aktuális cégjegyzékszám 09 09 026604