Ajándékkártya megrendelés

  Bankkártyás (Braintree) fizetés esetén:
  Írd be alul a megfelelő helyre a bankkártya adataidat:

  • A bankkártya szám beírásánál ne használj szóközt és kötőjelet.
  • A CVV kód a bankkártya hátulján az aláírás mező jobb oldalán található 3 vagy 4 számjegyből álló kód.
  • A bankkártya érvényessége – legtöbb esetben az első oldalon található a bankkártya szám alatt.

  Az ajándékkártyával megajándékozhatod a párodat egy élményvezetéssel, amit az átvételtől számított 12 hónapon belül bármikor felhasználhat az általunk kijelölt helyszíneken.

  • Kiegyenlíted a kiválasztott csomag ellenértékét.
  • Elküldjük a számlát emailben.
  • Ha megvan a kiválasztott időpont felhívsz bennünket és rögzítjük a naptárban.
  • Amennyiben nem Te használod fel az ajándékkártyát, akkor értelemszerűen  az ajándékozott féllel fogunk egyeztetni.
  • Egyeztetés után emailban küldünk egy meghívót amiben láthatod a pontos dátumot, helyszínt és az instruktoraink elérhetőségeit.
  • Szeretettel várunk a helyszínen 🙂

  A kártyán szereplő elérhetőségek egyikén felveszi velünk a kapcsolatot, és helyszínt, illetve időpontot egyeztetünk.

  Amennyiben a számla ki van egyenlítve (kártyás vásárlás esetén egyből, átutalásnál banktól függ és hogy mikor utalsz), azonnal fel szoktuk adni a kártyát elsőbbségivel. 15:00-ig tudunk feladni levelet, így ha például 16:00-kor vásárolsz, akkor már csak másnap reggel tudjuk feladni. Az összeg kiegyenlítése után 1-3 munkanapon belül megérkezik az ajándékkártya a megadott címre.

  Igen, személyesen is átvehető a nyíracsádi irodában. Amennyiben nem tudod személyesen átvenni, de meg szeretnéd azonnal kapni, el tudjuk küldeni pdf formátumban is azonnal, ha kéred tőlünk emailben vagy telefonon.

  Igen, a helyszínen nyugodtan jelezze a kollégának és bekapcsolja a kamerát. A videó díjának kiegyenlítése a helyszínen is lehetséges.

  Az adataidat a megbízható tárhelyszolgáltató biztonságos szerverén, titkosítva tároljuk és nem adjuk ki, nem adjuk el senkinek.

  Azaz miattunk nem fogják szétspam-elni e-mail fiókod. Egyébként a nálunk tárolt adataidat bármikor kikérheted, illetve kérheted az adataid azonnali törlését is.

  A szolgáltatásunkra az alábbi garanciát vállaljuk:
  Pénzvisszafizetésre az élményvezetés vásárlója jogosult. E lehetőséggel a vásárlástól számított 14 napon belül élhet a vásárló. Az Etalon Tools Kft. a pénzvisszafizetési igény bejelentését követő 5 munkanapon belül visszautalja az élményvezetés árát.

  Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. Ez az oldal viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég leinformálható, fizetési szolgáltató partnerünk a Braintree. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiókod tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

  Ha azon gondolkozol, hogy biztonságos-e bankkártyával fizetni, akkor itt van 3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul, ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.

  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlás valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.

  2. Alapvetően szolgáltató cég vagyunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízol bennünk. Ezért hülyék lennék eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megjelenni a sajtóban? Hogyan ajánlanál bennünket a barátaidnak, ha lenne egy pici gyanú is velem szemben? Sehogy.

  Ezért mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess az oldalunkon:

  SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat, a PCI DSS követelményeknek megfelelünk és le is ellenőriztek minket. Jelenleg ez a legmagasabb fokú biztonsági előírás, amit előírnak a bankkártya szolgáltatók és ez az oldal mindnek megfelel.

  3. A fizetési szolgáltatónk a Braintree, ami a Paypal egyik alvállalkozása. A PayPal ahogy minden bizonnyal Te is tudod, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub.

  Szerinted, ha ilyen nagynevű cégek használják ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

  Nem, tudsz átutalással is. De a bankkártyát jobban szeretjük.

  A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

  Manapság már minden bankszámla mellé adnak bankkártyát, amivel lehet online vásárolni.

  Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj e-mailt az info @fuligszaj.hu-ra.