Kreatív videós munkatársat keresünk!

Az Etalon Tools Kft azonnali kezdéssel keres lelkes, kreatív, pályakezdő videós munkatársat.

Cégünk egyik profilja a fémforgácsoló szerszámok forgalmazása, ezen kívül Tesla Élményvezetéssel, BMW élményvezetéssel, és Honda Élményvezetéssel is foglalkozunk. A jövőben tervezünk bővülni a drónok és a virtuális valóság irányába is.

Szeretnénk minden területen profi videókat, videós tartalmakat megosztani,ezért szükségünk van Rád!

Amiben a segítséged kérjük:

  • Intro videók készítése
  • Élményvezetés videók megvágása
  • Videók készítése rendezvényekről
  • Termékbemutató videók készítése
  • Autó bemutató videók készítése
  • Videók szerkesztése, vágása
  • Drónos videók készítése (ehhez biztosítunk drónt)
  • Videók készítése Instagram és Facebook posztokhoz, storykhoz

Amit nyújtunk:

Élményekkel teli munkanapok: mivel sok esetben mások élményeiről fogsz videót készíteni, ezért Te is átélheted majd azokat.

Kreatív munkavégzés: iránymutatásokat fogsz kapni a feladatok elvégzéséhez, de többnyire a kiélheted magad, és életre tud kelni a benned rejlő művész.

Jövőbe mutató: általában minket is az újdonságok és a jövőbe mutató dolgok fognak meg, ezért Te is ezeken fogsz dolgozni, legyen az a legmodernebb forgácsoló szerszám, a legújabb elektromos/hibrid vagy benzines autó, a virtuális valóság, ami már maga a jövő, vagy a drónok világa, amivel a madarak szemszögéből is megismerhetjük a világot.

Olyan videóst keresünk, aki szeretné a legjobb videókat összehozni, arra törekedni, hogy mindent átadjon a nézőknek. Ezért fontos, hogy folyamatosan kutasd a legújabb vágási módszereket, legújabb programokat, kiegészítőket. Adj tanácsokat, hogy milyen terepen, milyen nézőpontból lenne érdemes felvenni az adott videót vagy bármi mást, ami előre visz minket.

Nem várjuk el, hogy már kész, profi videós légy, de azt igen, hogy profi hozzáállásod legyen, és ha valamit még nem tudsz, annak járj utána, és ha van javítanivaló a munkádon, azt folyamatosan csiszolgasd.

Munkavégzés helye:

50% home office; 25% terep (bárhol az országban); 25% iroda (Nyíracsád)
Előny: román nyelv alapszintű ismerete
 

Ha felkeltette az érdeklődésed az állás vagy ismersz valakit akit érdekelhet, kérlek oszd meg vele az infót. Lentebb találod a jelentkezés menetét:

Jelentkezési határidő: 2019.02.25. 20:00 óra

Várjuk videós önéletrajzod, a fizetési igényed és bármilyen referencia videót, amit Te készítettél, az [email protected]-ra! A videós önéletrajzban mindenképpen mondd el, hol élsz, hány éves vagy, mivel foglalkoztál idáig, esetleg mi a hobbid és miért tartod magad alkalmasnak erre a feladatra. Ha viszel bele egy kis kreativitást azt külön értékeljük. 🙂

További infókat a szolgáltatásainkról az alábbi oldalakon találsz:

www.etalontools.hu
www.teslaelmeny.hu
www.bmwelmeny.hu
www.hondaelmeny.hu